geboorte

geboorte - gezinsuitbreiding

U krijgt gezinsuitbreiding

Behalve luiers, gebroken nachten en een overvolle wasmand komt er heel wat meer op u af als u kinderen krijgt. Eindelijk ervaart u zelf waar al die andere jonge ouders het altijd over hebben: onvoorwaardelijke liefde. En een vanzelfsprekend verantwoordelijkheidsgevoel, dat u uw leven lang niet meer loslaat. Dat zo sterk is, dat u ook wilt dat uw kind goed verzorgd achterblijft als u onverwacht iets overkomt.

Zorg er daarom voor dat wij op de hoogte zijn van de komst van uw kleine spruit! Wij voeren direct een controle op uw dossier uit zodat uw kindje direct meeverzekerd is op reeds bestaande polissen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw zorgverzekering, uw aansprakelijkheidsverzekering en uw reisverzekering. Uiteraard zijn wij ook beschikbaar voor advies over eventuele aanvullende maatregelen. Misschien wilt u alvast beginnen met een spaarpot, om die studiebeurs straks aan te vullen. Als u op tijd begint met sparen of beleggen, heeft u tegen die tijd ongemerkt een aardig vermogen opgebouwd. Zo kan uw kind onbezorgd op kamers, zijn diploma halen en wie weet zelfs een tijdje de wijde wereld intrekken. Laat u eens informeren over de mogelijkheden die wij voor u beschikbaar hebben.

De prioriteiten verschuiven met zo’n kleintje in huis. Wellicht denkt u erover om minder te gaan werken. Of wilt u er een tijdje helemaal uit, om niets te hoeven missen. Wij kennen de bestaande regelingen en kunnen u hierover adviseren. Verder kunnen wij de financiële gevolgen van uw keuze gedetailleerd in kaart brengen. Zo weet u precies hoeveel geld u hierdoor minder in uw portemonnee krijgt nu, en wat de invloed is op uw toekomstige inkomen, eventuele uitkeringen en pensioen.