verzekeringsadvies

 

Een goed advies is meer dan het sluiten van verzekeringen. Ons product is een zeker gevoel.

We zijn een advieskantoor voor – onder andere – verzekeringen. We nemen onze taak als adviseur zeer serieus. Naar ons idee schiet de term “tussenpersoon” als beschrijving van wat wij zijn dan ook tekort. Uiteraard beheren we graag uw verzekeringen zoals een “tussenpersoon” dat behoort te doen, en dat doen we zelfs erg goed, maar deze dienst is niet onze onderscheidende factor. We maken het verschil met ons advies.

We staan aan uw zijde als het gaat om de keuze om de risico’s die u loopt al dan niet af te dekken door middel van een verzekering. Sommige verzekeringen zijn onmisbaar. Denk aan de wettelijke aansprakelijkheidsverzekering voor uw auto of uw zorgverzekering (of die van uw medewerkers, als u ondernemer bent). Maar voor de overige risico’s geldt dat verzekeren een keuze is. En ja, als het risico zeer groot is, dan is het verstandig om deze af te dekken. U moet er toch niet aan denken dat u schade lijdt die u zelf niet kunt dragen? Een verzekering is als een reddingsboei; de noodzaak ervan is afhankelijk van hoe goed u kunt zwemmen en hoe ver u van de kant bent.

Wij kijken dus eerst naar wat passend is om te verzekeren. Daarbij houden we uw financiële situatie, uw wensen en de mate waarin u risico’s zelf wilt dragen in het achterhoofd. Pas daarna gaan we kijken naar de verzekeringsoplossingen. Want ook uw budget zit in ons achterhoofd.

Deze aanpak is de standaard bij ons. Of u nu een particuliere relatie bent, of een beslisser bij een onderneming. We staan immers voor een integraal advies voor ondernemende mensen en organisaties. We zien in iedere persoon en iedere organisatie een uitdaging om ons best voor te doen.

Integraal advies? Jazeker, u leest het goed. We zijn niet de club die u de allervoordeligste autoverzekering biedt. We kunnen u niet de spotgoedkoopste particuliere aansprakelijkheidsverzekering verschaffen. Dat doen er al zovelen. Maar we kunnen u wel adviseren om de risico’s die afgedekt moeten worden, op de meest passende manier te verzekeren. En we vinden daarbij voor u de beste prijs / kwaliteit-verhouding. Dus uiteindelijk bent u toch het beste uit. Uiteraard zullen we u helpen met het aangaan van een enkele verzekering, maar onze meerwaarde zit er meer in dat we het totaal van risico’s dat u loopt beoordelen en dit vertalen naar een passende afdekking van de risico’s die u niet kunt of wilt lopen.

Goed, u bent op deze internetpagina uitgekomen en u leest de tekst ook nog eens. Waarom dan niet de volgende stap zetten? Laten we in contact komen met elkaar! Ga daarom snel naar ons contactformulier!