zo ziet u eruit als het beheer van uw verzekeringen aan Van Anraad Assurantiën is uitbesteed

beheer van uw verzekeringspakket

Verzekeringen zijn een noodzakelijk kwaad. Of is afdekking van uw risico’s juist een reden om glimlachend door het leven te gaan?

Als u eenmaal gekozen heeft voor een bepaald pakket aan verzekeringen, al dan niet op ons advies, dan wilt u in ieder geval een gerust gevoel. Of u nu uw gezin, huis of auto verzekerd heeft of uw onderneming met al haar risico’s op het gebied van aansprakelijkheid, bezit of uw werknemers. Wij kunnen daarvoor zorgen!

We nemen u zorgen uit handen. De vraag of u nog wel voldoende verzekerd bent of juist te veel, daar hoeft u bij ons niet wakker van te liggen. En als er onverhoopt schade is, dan staan we u met raad en daad terzijde. Want anders dan de gebruikelijke benaming “tussenpersoon” doet vermoeden, staan wij volledig aan uw kant. We zullen opkomen voor uw belangen en ervoor zorgen dat u bij schade krijgt waar u recht op heeft. Dat is waar u vanuit mag gaan als uw verzekeringspakket door ons wordt beheerd.

Wilt u zich concentreren op de leuke dingen in het leven en niet wakker liggen van zorgen over de risico’s die u bedreigen? Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak!