risicomanagement

 

Ondernemen is risico’s nemen. Een ondernemer neemt bewust en beheerst een aantal risico’s voor lief, om zijn of haar onderneming tot iets moois uit te laten groeien. Dat is de kern van ondernemen. Maar voor het bewust en beheerst nemen van risico’s, is uiteraard een goed beeld daarvan nodig. Welke zaken en gebeurtenissen kunnen u schade toebrengen? En als er onverhoopt iets naars gebeurt, kan de schade dan gedragen worden of bedreigt het direct het voorbestaan van het bedrijf? Deze vragen worden beantwoord door goed risicomanagement. En meer, want een risico onderkennen is één, maar de “kwade kans” verkleinen is een logische vervolgstap. Net als het extern afdekken van het resterende risico, verzekeren dus.

Na de inventarisatie van uw risico’s kijken wij samen met u hoe deze risico’s geëlimineerd c.q. verminderd kunnen worden. De overgebleven risico’s dienen geheel of gedeeltelijk verzekerd te worden. Wij verkennen hiervoor de markt en stelt het optimale verzekeringspakket voor u samen. Daar waar mogelijk tegen een lagere premie.

Wilt u meer weten over risicomanagement, of hoe u met onze diensten voor risicomanagement, uw bedrijfsvoering kunt verbeteren? Neem dan contact met ons op voor een afspraak!