het verhaal van Van Anraad

Van Anraad Assurantiën werd ruim 45 jaar geleden opgericht door Arnold van Anraad. Als kleine zelfstandige kon hij vele Nieuwegeinse particulieren en kleine ondernemingen tot zijn relatiekring rekenen, toen nog onder de naam Van Anraad Assurantie Service Dienst. Relaties, waarvan er velen tot op de dag van vandaag tevreden klant van ons kantoor zijn! Dit dankzij een zeer persoonlijke benadering en grote inspanning om zijn klanten het beste van het beste te bieden. Het klantbelang centraal stellen was – ook voordat dit speerpunt werd binnen onze markt – altijd al het uitgangspunt.

Ons kantoor heeft in de loop der jaren een meer regionale relatiekring opgebouwd en een klantgerichte professionalisering meegemaakt. Dit leidde in 2007 tot een grote verandering binnen het bedrijf, toen de huidige directeur Philip van Anraad “instapte” en de dienstverlening uitbreidde met advies over pensioen, inkomensvoorzieningen en financiële planning.
Maar goed, de tijd staat niet stil. Oprichter Arnold van Anraad verliet alweer even geleden het bedrijf om van een welverdiend pensioen te gaan genieten. En dat doet hij nog altijd. Hij geniet met zijn vrouw Joke van het leven dat wij onze klanten ook zo graag gunnen: druk met onder andere sporten, hun tweede huis in Friesland, vakantie en natuurlijk hun kleinkinderen. En nog altijd actief binnen de Nieuwegeinse samenleving, want een actief leven stop je niet zomaar…
En hoe is het nu? Welnu, de financiële wereld is veranderd, en Van Anraad Assurantiën is meeveranderd. We werken volledig op de manier die de huidige tijdgeest verlangt, maar houden de werkwijze van Arnold van Anraad in ere: de klant staat centraal. Voor de klant neem je de extra horde. Bij ons team van twaalf medewerkers zit dit in het bloed. Allemaal beschikken we over de vereiste opleidingen, kennen we de theorie en volgen we onze steeds verdergaande opleidingseisen. Maar belangrijker nog, we denken vanuit het belang van onze klant. Altijd een stap vooruit denken, altijd beseffen dat het gaat om hoe we onze klanten werkelijk van dienst kunnen zijn. Zonder te verzanden in details die er niet toe doen.
Van Anraad Assurantiën is geworden tot een professioneel kantoor dat ondernemingen, ondernemers en ondernemende mensen van advies voorziet omtrent de risico’s die hun bedreigen, en de afdekking daarvan. We brengen de risico’s in kaart, bespreken uitgebreid welke risico’s zelf gedragen kunnen worden en adviseren verder over afdekking hiervan door verzekeringen. Zie hiervoor ook onze pagina “onze werkwijze“.
Voor pensioenadvies, financiële planning en inkomensvoorzieningen, hebben we sinds 2010 een apart label, namelijk Van Anraad Pensioendiensten (VAPD). De collega’s die voor dat label werken, werken volgens dezelfde principes. Maar deze vakgebieden zijn een vak apart. En daarom een apart label. Kijk gerust eens rond op de website www.vapd.nl.
Als we u niet zelf van dienst kunnen zijn, dan nog willen we u helpen. Gelukkig hebben we hiervoor goede contacten met professionele bedrijven op andere gebieden, zoals accountants, belastingadviseurs, notarissen, schadeherstellers, aannemingsbedrijven etc.. Ook hier: als uw belang gediend is bij het inschakelen van externe hulp, dan doen we dat voor u. Uiteraard in overleg met u.
 
… Integraal advies voor ondernemende mensen en organisaties! Dat is de dienst die wij bieden. Interesse? Neem contact met ons op!