second opinion


Als u zeker wilt weten of u goed geadviseerd bent over verzekeringen: onze second opinion serviceGoed, u heeft uw verzekeringen al geregeld. Of u heeft hiervoor een advies gekregen. Maar klopt dit wel? Is dit voor u wel het best denkbare advies?

We helpen u graag met een second opinion. Een term uit de gezondheidszorg. Uw gezondheid is immers een van de belangrijkste zaken in uw leven. Maar uw financiële gezondheid dan?

Bij een second opinion kijken we eerst – net als bij een regulier advies – naar wat u nodig heeft en wat uw wensen zijn. Ongeacht of u een particuliere relatie bent of de verzekeringen van een onderneming regelt; u moet alleen de risico’s verzekeren die u niet kunt of wilt dragen.

Maar ook de premie verliezen we niet uit het oog. Kent het verzekeringspakket dat u heeft nog wel de beste prijs / kwaliteit-verhouding? Kunt u besparen op de premie? Bent u wel naar wens en goed verzekerd? Stel uzelf de volgende korte vragen:

  • Wanneer heeft mijn contactpersoon voor het laatst de gehele verzekeringsportefeuille met mij doorgelopen?
  • Wanneer heb ik voor het laatst van mijn contactpersoon een advies gekregen zonder dat hier een commerciële drive achter zat?
  • Heb ik zelf genoeg verstand van verzekeringen om te kunnen beoordelen of de samenstelling van mijn verzekeringsportefeuille wel past bij mijn onderneming?
  • Heb ik verzekeringen altijd beschouwd als kostenpost en niet als bescherming van mijn bedrijfscontinuïteit?

Als u na het beantwoorden van bovenstaande vragen tot de conclusie komt dat uw verzekeringsportefeuille niet echt up to date meer is en dat het hier en daar wel wat aangescherpt kan worden dan kan het zeer nuttig zijn om een onafhankelijke partij een second opinion uit te laten voeren.

Wij van Van Anraad Assurantiën B.V. kunnen u een onafhankelijk advies geven, gebaseerd op een risicoanalyse van uw bedrijf. U geeft zelf aan op welke manier u met risico’s die de bedrijfscontinuïteit bedreigen wenst om te gaan. Verzekeringen afsluiten is namelijk niet de enige manier om risico’s af te dekken, verre van dat. In een ideale situatie is een verzekering het sluitstuk van een weloverwogen risicoanalyse waarbij u zelf beslist welke risico’s u bewust accepteert en welke risico’s u aan een andere partij wilt overdragen.

Wij zoeken het voor u uit! Wilt u uw verzekeringspakket of aanbieding daarvoor laten doorlichten?  Neem dan snel contact met ons op voor een afspraak!