Maatregelen vanwege het Covid-19 virus


 

 

Uiteraard draagt ons kantoor graag bij aan de oproep van de overheid om fysieke contacten tussen medewerkers en relaties en tussen medewerkers onderling zoveel mogelijk te voorkomen.

Ons kantoor heeft daarom de volgende maatregelen genomen:

  • Een deel van onze medewerkers werkt vanuit huis. Het kan zijn dat je één van onze collega’s te spreken krijgt die op dat moment met zijn of haar jonge kinderen in één ruimte is. Wij hopen dan ook op je begrip voor eventuele achtergrond geluiden die normaal gesproken niet te horen zijn op kantoor of voor een iets verminderde kwaliteit van de telefoonverbinding.
  • Waar mogelijk proberen wij contacten met onze relaties per mail of telefoon uit te voeren.

Uiteraard kun je ons bij schades en andere calamiteiten bereiken en zullen wij je belangen zo goed mogelijk behartigen. Doordat niet alle collega’s fysiek aanwezig zijn kan de afhandeling van vragen soms iets langer duren. Wij proberen dit uiteraard tot een minimum te beperken.

We hopen dat je begrip hebt voor de door ons genomen maatregelen. Heb je vragen of opmerkingen, laat ons dit dan weten. Je kunt hiervoor het volgende mailadres info@vananraad.nl gebruiken.