Zorgverzekering: vrije keuze en collectieve korting voor al onze klanten!

Het stemt ons blij dat we voor al onze klanten een zorgverzekering kunnen verzorgen met vrije keuze èn collectieve korting! Samen met onze partner in zorgverzekeringen, ONVZ, kunnen we de beste kwaliteit verzekering bieden, met korting!

vrije keuze
De keuze van zorgverlener is op dit moment dagelijks in het nieuws. In ruil voor een lage premie, kun je een zorgverzekering sluiten die jou voorschrijft naar welk ziekenhuis of welke fysiotherapeut je toegaat, als jou iets overkomt. Welnu, dit soort verzekeringen bieden je niet de kwaliteit die wij je gunnen. Wij bieden een zorgverzekering aan, die doet wat je ervan mag verwachten: als je zorg nodig hebt, dan krijg je die. Daarom kun je bij ons alleen terecht als je niet voor de goedkoopste oplossing gaat.Maar wel voor een goede.

Is deze oplossing dan duur? Terwijl je nooit wat mankeert? Nee! Ook bij ons kun je terecht voor alleen een basisverzekering,desnoods met een hoog eigen risico. Maar als er werkelijk iets aan de hand is, moet er verzekeringsdekking zijn.

collectieve korting
We kunnen een collectieve korting bieden omdat je klant bent bij ons. Hiermee willen we je bewegen om te kiezen voor een goede zorgverzekering, in plaats van kiezen voor een goedkope oplossing die, als er iets gebeurt, ook goedkope voorwaarden heeft. We hebben hiervoor twee afspraken lopen met verzekeraar ONVZ, één voor ondernemers (in welke vorm dan ook), en één voor onze particuliere relaties.

Ben je werkgever? Dan kan een collectieve zorgverzekering een belangrijke arbeidsvoorwaarde zijn! Ook deze kunnen we met aanzienlijk voordeel bieden; neem hiervoor contact op met ons!

berekenen en afsluiten van je zorgverzekering
De zorgverzekering regel je gewoon online. Hieronder vind je de rekenmodule.

De zorgverzekering voor ondernemers

De zorgverzekering voor particulieren

Wil je eerst de verzekeringsvoorwaarden vergelijken? Goed idee! Ga daarvoor snel naar deze pagina!