jouw kind bij FC Bayern München?

Ook dit jaar biedt Allianz, één van onze partners, kinderen tussen de 14 en 16 jaar de voetbalkans van hun leven: het Allianz Junior Football Camp. Ontmoet de sterren van FC Bayern München, train met de jeugdcoaches van Bayern München en maak vrienden voor het leven. Iets voor jouw zoon of dochter?

Topvoetbal
Tijdens het Allianz Junior Football Camp krijgen tieners uit de hele wereld de kans om de wereld van het topvoetbal van dichtbij mee te maken. Op de foto met Robben, een bezoek aan de Allianz Arena, en natuurlijk: heel veel voetballen. Nederland mag twee voetballiefhebbers afvaardigen voor dit geheel verzorgde trainingskamp bij FC Bayern München. Datum: 25 tot en met 30 augustus.

Doe mee!
Iets voor jouw zoon of dochter? Kijk op www.allianz.nl/football voor meer informatie. Daar kun je  een eigen FC Bayern München-video samenstellen. En je opgeven door antwoord te geven op de volgende vraag: wat doe jij om je team te motiveren voor een wedstrijd? Wij kiezen de twee voetbalfans uit die het origineelste antwoord geven. Wacht niet te lang. Aanmelden kan nog maar tot 30 juni. Mis deze unieke voetbalkans niet!

(bron: Allianz Nederland)