eerste baan

eerste baan - nu begin het echt

nu begin het echt

Als u begint met werken, lijkt de dag dat u met pensioen zult gaan nog mijlenver weg. Terwijl de ambitie door uw aderen stroomt, denkt u na over wat u in deze baan wilt bereiken. En daarna. Wilt u zich inhoudelijk verdiepen? Leiding gaan geven? Of misschien ooit voor uzelf beginnen?

Toch is het verstandig om ook wat verder in de toekomst te kijken. Want áls u straks wilt stoppen met werken, is het fijn als u de levensstijl door kunt zetten die u gewend bent. Bent u in loondienst? Dan bouwt u waarschijnlijk pensioen op bij uw werkgever. Een zorg minder, maar dat betekent niet dat u zich nergens meer zorgen over hoeft te maken. Veel mensen bouwen namelijk ongemerkt vanaf dag 1 een pensioentekort op. Doordat ze in een lease-auto rijden, een tijdje in het buitenland hebben gewoond of tweeverdieners zijn. Maar ook gewoon omdat die pensioenregeling van de werkgever toch niet zo goed is als gedacht!

Wij helpen u graag wegwijs te worden in uw arbeidsvoorwaarden. Niet alleen uw ouderdomspensioen maar ook aspecten als overlijdensdekking, ziekte en arbeidsongeschiktheid komen aan de orde.