eigen bedrijf

een eigen bedrijf beginnen

een eigen bedrijf beginnen

Bij het starten van een onderneming komt er veel op je af. Het maken van een businessplan, bedenken van een naam en logo, inschrijving bij de kamer van koophandel, aanmelding bij de belastingdienst en ga zo maar door.

Veel startende ondernemers stellen ons de vraag wat ben ik nu verplicht om te verzekeren?

Ons antwoord is eigenlijk vrij simpel, in Nederland zijn slechts 2 verzekeringen verplicht en dat zijn de WA-verzekering voor motorrijtuigen en de Basis zorgverzekering. Alle overige verzekeringen kun je vrijwillig afsluiten waarbij het van belang is om goed te inventariseren welke risico’s je zelf wilt en kunt dragen en welke risico’s je beter kunt overdragen aan een andere partij.

Wij kunnen je helpen bij het maken van een complete inventarisatie van de risico’s waar je als startende ondernemer mee te maken hebt. Indien je op basis van deze inventarisatie tot de conclusie komt dat het verstandig is een aantal risico’s te verzekeren, dan kunnen wij uiteraard voor je bemiddelen bij het tot stand brengen van de benodigde verzekeringen.

Wil je meer informatie over onze werkwijze of wil je samen met ons uw bedrijfsmatige risico’s inventariseren, klik dan hier.

Meer informatie nodig? Kijk maar eens naar het 10-stappenplan van de Kamer van Koophandel.

Wij geloven dat ons onafhankelijke, professionele advies daadwerkelijk waarde aan jouw onderneming of privé-situatie toevoegt. Vanuit deze gedachte blijven onze adviezen niet beperkt tot het aangaan van een verzekering maar zullen we continu met jou in contact blijven om een werkelijk partnership op te kunnen bouwen.

Van Anraad Assurantiën biedt haar ondernemende relaties:

  • Jaarlijks onderhoudsgesprek waarin jouw gehele verzekeringsportefeuille en actualiteiten uit ons vakgebied worden besproken.
  • Risicomanagement
  • Onbeperkt contact met jouw eigen adviseur; respons op jouw verzoek tot contact of advies ontvang je binnen 24 uur.
  • Schadeprocesbegeleiding: In geval van schade coördineren wij het hele proces rond aangifte, verzekeraar en schade-expert opdat zo snel als mogelijk is de uitkeringen kunnen worden versterkt. Wij staan altijd aan jouw kant!
  • Second Opinion-Service: Wij zijn beschikbaar om nieuwe ideeën en producten in het kader van jouw situatie te beoordelen, ongeacht waar deze vandaan komen.
  • Partner-Service: Op jouw verzoek onderhouden wij contact met jouw overige adviseurs, bijvoorbeeld de accountant, over jouw portefeuille.
  • Opruimactie: Wij halen graag de administratieve rompslomp en complexiteit uit jouw verzekeringsdossier; na afloop ontvang je een helder en actueel overzicht met alleen de noodzakelijke stukken in een nieuwe ordner retour.