trouwen

trouwen - als de liefde voor altijd is

als de liefde voor altijd is

Wie vanuit het ouderlijk huis, een eigen appartement of een samenlevingssituatie in het huwelijksbootje stapt, moet een hoop financiële zaken regelen. Naast de zaken die zijn vermeld onder samenwonen, dien je allereerst rekening te houden met de financiële risico’s van de grote dag zelf. Maandenlang bereiden jullie je voor op je bruiloft. Alles is tot in de puntjes gepland.

Maar stel dat je ziek bent of dat een ouder of goede vriendin opeens niet bij je bruiloft kan zijn! Wat doe je dan met de kosten van de catering, huur van de zaal, bruidsboeket, band en de bruidstaart? Met een bruiloftverzekering ben je tegen al die kosten verzekerd. Dat is een grote zorg minder!

Maar het verzekeringswerk houdt niet op bij deze dag. Welnee, het begint nu pas. De verzekeringen moeten geregeld worden, en zeker ook onderhouden. En met name als jullie besluiten met huwelijkse voorwaarden te trouwen, moet er zeer nauwkeurig naar jullie levensverzekeringen gekeken worden. Een goede polisopmaak voorkomt in de toekomst vervelende verrassingen rond fiscale schenkings- of successierechten. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak!